Bible story. for everyone, help yourself online. The creation (Communities - News & Events)

UKAdsList > Communities > News & Events

Item ID 9518907 in Category: Communities - News & Events

Bible story. for everyone, help yourself online. The creation


chapter 1

Questions and Answers

The creation:

Question:- 1 Who made the heavens and the earth?
Answer:- God made the heavens and the earth.
Question:- 2. What did God create first?
Answer :- God created light first.
Question:- 3. How did God separate the light from the darkness?
Answer: - God separated the light from the darkness by calling the light Day and the darkness Night.
Question:-
4. What did God create on the second day?
Answer: - God created the sky on the second day.
Question:- 5. How did God divide the waters on the second day?
Answer : - God divided the waters below from the waters above the sky.
Question:- 6. What did God call the sky?
Answer: - God called the sky the Heavens.
Question:- 7. What did God create on the third day?
Answer: - God created dry land and seas on the third day.
Question:- 8. What grew from the earth on the third day?
Answer:- Plants and trees grew from the earth on the third day.
Question:- 9. What were plants and trees instructed to do?
Answer: - They were instructed to bring forth their own kind of seed and fruit.
Question:- 10. What did God create on the fourth day?
Answer: - God created lights in the heavens on the fourth day.
Question:- 11. What were the two great lights God made?
Answer:- The sun and the moon were the two great lights God made.
Question:- 12. What were the lights in the heavens meant to do?
Answer: - They were meant to separate night from day and mark seasons, days, and years.
Question:-13. What did God create on the fifth day?
Answer: - God created living creatures in the waters and birds in the sky on the fifth day.
Question:-14. What did God bless on the fifth day?
Answer:- God blessed the living creatures in the waters and the birds in the sky.
Question:-15. What did God instruct the living creatures to do?
Answer: - He instructed them to increase and fill the seas and the earth.
Question:-16. What did God create on the sixth day?
Answer:- God created all kinds of living creatures, including cattle, creeping things, and wild beasts, on the sixth day.
Question:-17. What did God create in his likeness on the sixth day?
Answer:- God created man in his likeness on the sixth day.
Question:-18. What did God instruct man to do?
Answer: - God instructed man to have children, increase, and rule over the earth and its creatures.
Question:-19. What did God give as food to man and every living creature?
Answer: - God gave every plant and tree for food to man and every green herb for food to every living creature.
Question:-20. What did God see after creating everything?
Answer: - God saw that everything he had made was very good.
Question:-21. What did God do on the seventh day?
Answer:- God rested from all his work on the seventh day.
Question:-22. What did God bless on the seventh day?
Answer: - God blessed the seventh day and made it holy.
Question:- 23. Why did God rest on the seventh day?
Answer: - God rested from all the work he had done on the seventh day.
Question:- 24. What did God finish on the seventh day?
Answer: - God finished the heavens, the earth, and all that was in them on the seventh day.
Question:- 25. What did God create to rule over the day and the night?
Answer: - God created the sun to rule over the day and the moon to rule over the night.
Question:- 26. What did God create to mark the seasons, days, and years?
Answer: - God created lights in the heavens to mark the seasons, days, and years.
Question:- 27. What did God instruct man to do with the earth?
Answer: - God instructed man to conquer the earth and rule over it.
Question:- 28. What did God give man dominion over?
Answer: - God gave man dominion over the fish of the sea, the birds of the sky, and every living thing on the earth.
Question:- 29. What did God give every living creature for food?
Answer:- God gave every green herb for food to every living creature.
Question:-30. What did God declare when he saw everything he had made?
Answer: - God declared that everything he had made was very good.

Get more from Asoquality on Patreon:- https://patreon.com/Asoquality

Related Link: Click here to visit item owner's website (1 hit)

Target Nation: All Nations
Target City : All city
Last Update : 13 May 2024 9:30 AM
Number of Views: 37
Item  Owner  : Asoquality
Contact Email:
Contact Phone: (None)

Friendly reminder: Click here to read some tips.
UKAdsList > Communities > News & Events
 © 2024 UKAdsList.com
2024-06-14 (0.224 sec)